Little Garth

in the New Forest

 

INKSPACE are just about to start on site with the renovation of this small cottage in Brockenhurst. We were approached by our clients to help them turn this rundown cottage in to a high-end holiday home in the forest. 

We have proposed to remove some of the walls to the back of the house, that originally separated the spaces, to allow for a large kitchen, dining room and snug, with access on to the garden. We will be converting the current garage to provide a utility room, WC and ensuite to the master bedroom, which has been moved to the ground floor. The removal of the chimney breast throughout the property allows for better circulation to the two bedrooms and bathroom upstairs. The internal finishes have been carefully chosen to provide a high-quality finish and with the changes to the layout all being achieved under Permitted Development, we have been able to start on site quickly.

We have worked closely with the client throughout each stage of the project and with the finalisation of a detailed set on construction information, we are due to start on site imminently.

 

We can’t tell you how delighted we are that we chose to work with INKSPACE. We selected the team initially because we love their work and, as our project progresses, we continue to be delighted with their creativity, approach and attention to detail.  They are working incredibly hard to help us get the project complete on time and have come up with imaginative ideas to cope with budget constraints.  Most importantly, every member of the team is an absolute pleasure to work with.”

– Sarah Hughes, Client

If you have a project in mind we’d be very happy to help you bring it to life